Mexikói paradicsomos salsa

 

Elkészítési idő: 10-15 perc

Hozzávalók:

  • 1 üveg Pomodorini Hámozott, darabolt paradicsom 500g
  • 1 csomag friss koriander
  • 1 fej vöröshagyma
  • kevés só, bors
  • csepp olívaolaj
  • zöld jalapeno paprika, ha valaki csípősre szeretné

Elkészítése:

  1. lépés: A Pomodorini paradicsomot sűrű szövésű szűrűbe öntjük, lecsepegtetjük, hogy tovább minimalizáljuk a víztartalmát
  2. lépés: a koriandert, a vöröshagymát és a jalapeno paprikát felaprítjuk (géppel is lehet)
  3. lépés: a felaprított hozzávalókat, a paradicsomot és az olívaolajt összekeverjük, majd ízlés szerint sózzuk borsozzuk frissen őrült borssal
  4. lépés: tacoval , tortilla chip-szel ízlés szerint előételként vagy snack-ként tálaljuk