Rólunk

„Ki készíthetne finomabb paradicsomból készült terméket, mint az, aki ennyire imádja a paradicsomot, mint te?” – hangzott az egyik kedves barátnőm szájából, miután megkóstolta a Pomodorinit. És tudni kell, hogy ő nem az elfogultak közé tartozik, inkább az őszinték táborát képviseli.

És ez így is van: óriási rajongója vagyok a paradicsom megannyi változatának, egészen kicsi korom óta. Sokféle paradicsom készítményt próbáltam már életem során, a klasszikus passzírozott paradicsomot, a sűrített paradicsomot, a darabolt paradicsomot, a hámozott egész paradicsomot, különféle friss paradicsomokat, koktélt, kisebbet, nagyobbat, fürtöset, San Marzant és sorolhatnám. Majd idővel nagy tapasztalatot szereztem a saját paradicsomszósz készítésében. Addig-addig kísérleteztem, míg megszületett a Hámozott, darabolt paradicsom. Ez annyira finom lett, annyira tökéletes állagú, hogy azt gondoltam ezt másnak is meg kell kóstolnia, ennek másokhoz is el kell jutnia. Egész egyszerűen: JUSSON NEKED IS A JÓBÓL. 

Így álmodtam meg a Pomodorinit <3 Maga a szó annyit jelent olaszul, hogy „kis paradicsom”. Igen olasz szó, mert bár magyar termék, a paradicsomról mégis sokunknak Olaszország jut eszünkbe. És hogy miért is szeretjük, ennyire a paradicsomot, miért is ennyire jó és egészséges? Itt olvashatsz bővebben.

Ha te is imádod a paradicsomot és értékeled a kistermelői munkát és a magyar termékeket, valamint fontos számodra a megbízható forrásból származó, tartósítószermentes, minőségi élelmiszer, akkor a legjobb helyen jársz. A Pomodorini paradicsom a te családi és baráti összejövetelek vacsoráit fogja megédesíteni.

Pomodorini csapata